Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Integration

Grums kommuns verksamheter ska främja integration och mångfald i samhället. Vårt mål är att alla ska känna sig som en del av samhället och vilja stanna kvar i vår kommun.

Flicka blåser såpbubblor


Grums kommuns vision ”Genom en skola i framkant, framgångsrika företagare och nya bostäder bygger vi hållbara broar för framtiden” förutsätter bland annat en öppenhet mot världen och människor från andra kulturer.

Händelser i omvärlden som tidigare endast påverkade kommunen indirekt blir i den globaliserade världen direkt en del av vardagen. Både kommunen som plats och kommunen som organisation påverkas.

Vårt mål är att alla ska känna sig som en del av samhället och vilja stanna kvar i vår kommun. Därför vill vi skapa förutsättningar för att nyanlända snabbt ska lära sig svenska och kunna arbeta eller studera.

Vi har tagit fram en informationsbroschyt om Grums kommun som finns översatt till sju olika språk. Varje tisdag har även vårt infotorg öppet där vi informerar om våra verksamheter.

Informationsbroschyr på olika språk (intern sida) 
Infotorget (intern sida)

Uppdaterad: 2018-06-05

Kontakt

Adnan Izat
Integrationsstrateg
0555-421 00
adnan.izat@grums.se

Relaterad information

För information om det svenska samhället kan du även besöka www.informationsverige.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är en webbplats för nyanlända. Där finns informationen på olika språk.