Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Integration i Grums

I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Grums kommuns verksamheter ska främja integration och mångfald i samhället. 

Flicka med såpbubblor

Foto: Oyvind Lundh

I Grums kommun finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Vårt mål är att nyanlända invandrare ska bli en del av samhället och vilja stanna kvar i vår kommun. Därför vill vi skapa förutsättningar för att nyanlända snabbt ska lära sig svenska och kunna arbeta eller studera.

Grumsborna vill bli fler och du blir en av 9000 invånare i vår kommun och du som nyanländ är en resurs för vårt samhälle. Vi är glada över att du vill komma hit och vi hoppas att du kommer att finna dig väl tillrätta här, till din hjälp finns vårt infotorg.

Vi hoppas att du kommer att trivas och att du kan skapa dig en positiv och trygg framtid i ditt nya liv i Grums.

På följande sidor hittar du information om kommunen samt vår nyligen framtagna broschyr som finns översatt till sju olika språk.

Uppdaterad: 2016-12-16

Relaterad information

Informationssverige.se

För information om det svenska samhället kan du även besöka www.informationsverige.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är en webbplats för nyanlända. Där finns informationen på olika språk.