Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Lilla Skördefesten 2018

Är du lokal matproducent i Grums kommun med omnejd och vill vara med som utställare i Sveaparken fredagen den 21 september kl.12-18?

Tanken med att anordna skördefesten är att visa upp de lokala matproducenter som finns i kommunen. I år blir det skördefest i Sveaparken för tredje gången. Nytt för i år är att vi testar en fredag (tidigare år varit på lördagar) och hoppas att många vill helghandla  lokalproducerat.

Vi vill bjuda in våra invånare till möjligheten att få träffa och handla av våra lokala matproducenter, kanske packa med en fikakorg och slå sig ned i parken, lyssna på musik, prata med folk eller bara slå sig ned på en parkbänk och vila i förhoppningsvis härligt sensommarväder.

Ewa och Cenny Asker från Kullens bigård är med som utställare på Lilla Skördefesten för tredje året i rad. Varför är Lilla Skördefesten i Sveaparken ett återkommande evenemang som ni är med på?
-"När det är evenemang i Grums och vi blir uppbjudna är det klart vi tackar ja. Så trevligt och välordnat i Sveaparken - Lilla Skördefesten, en tillställning som smakar mera!"
/Ewa o Cenny/Kullens Bigård Malsjö.

Är du lokal matproducent och vill vara med som utställare? Eller känner du någon som vi kan kontakta?
Varmt välkommen med er anmälan eller för att ge tips!

Anna-Maria Jäger
Näringslivsutvecklare
0555-421 46
anna-maria.jager@grums.se

 

Uppdaterad: 2018-08-15