Besök Grums kommuns twittersida
Besök Grums kommuns sida på Facebook

Friska Grums

Bli en stolpjägare du också. Friska Grums är ett samarbetsprojekt mellan Grums kommun och OK Älgen.

Stolpjakt

Vi har placerat ut ett antal kontrollstolpar på mer eller mindre kluriga platser i Grums med omnejd. Och så har vi tryckt upp en karta där vi har markerat varje stolpe med en ring. Din utmaning är att med hjälp av kartan försöka hitta så många stolpar som möjligt. Stolparna har olika svårighetsgrad, grön färg är det på de stolpar som har den lättaste placeringen och efter det kommer blå, röd och slutligen svart som har den svåraste placeringen.

Tävla och vinn

På varje kontrollstolpe står en kod. För varje sådan kod som du finner och sedan registrerar via appen eller via hemsidan http://grums.stolpjakten.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du automatiskt en lott med chans att vinna priser. Det går också bra att lämna in koderna till biblioteket.

Karta

Kartor finns över centrala Grums, Borgvik, Värmskog och Sävsjön.
Allt du behöver är kartan. Kartsläpp sker under våren och kan sen hämtas  i kundtjänst på kommunhuset, biblioteket, badhuset, Ica Klingan, Ica Orrby och Konsum.


Frågor

Har du några frågor kan du ringa till biblioteket på tel 0555-421 52 eller skicka e-post till leif.olsson@grums.se

Har en stolpe blivit borta eller förstörd är vi tacksamma om du skickar e-post till OK Älgen så ska det åtgärdas så fort som möjligt.
E-post: friskagrums@okalgen.se

Välkommen som stolpjägare du också!

Uppdaterad: 2017-06-30