Joakim Sverdrup - vinnare årets unga företagare i Värmland 2023

Stort grattis till vinnaren av årets unga företagare i Värmland 2023, priset delas ut av föreningen Företagarna i Värmland. Nu väntar Sverigefinal i Stockholm i oktober.

Foto: Grums kommun

Årets unga företagare i Värmland 2023

Motivering: Årets unga företagare i Värmland har tagit sin verksamhet till nya höjder med sin passion och entreprenörsanda. Vinnaren har skapat en imponerande och diversifierad rörelse, vilket ger stabilitet och långsiktighet i en allt viktigare verksamhet för en hållbar framtid. De första stegen mot att bli företagare togs under gymnasietiden och företaget grundades innan vår vinnare ens tagit studenten. Med sitt starka engagemang är denne företagare en stor förebild som också bjuder på glädje på bal.

Tre korta frågor till Joakim Sverdrup

Grums kommun vill givetvis gratulera vinnaren och få en kort intervju om utmärkelsen med tre korta frågor.

Vi börjar med en sportklassiker, hur känns det?
-Det känns jätteroligt, jag är förvånad själv, det var oväntat. Det var absolut inte självklart men så roligt.

Vad tror du är den främsta anledningen till att du får så fina utmärkelser?
-Det är nog för att jag börjat från ingenting för sex år sedan till vad det är idag. Det har skett en stor utveckling på kort tid.

Och att ditt arbete ligger mycket i tiden just nu kring hållbarhet?
-Ja, och det naturligtvis.

Vad blir nästa steg för dig och ditt företag?
-Jag ska hålla fokus på att förfina det jag har. Förfina potentialen på marken. Det är ett stort arbete, men det kommer att löna sig längre fram, man har igen det senare.

Vi önskar Joakim stort lycka till i Sverigefinalen!

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 21 oktober i Stockholm.

Företagarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2023-09-06